Verzending binnen 2-3 werkdagen
Retour binnen 30 dagen
Gratis verzending vanaf €100,-
  We are stubborn & loved

  Wie zijn wij?

  Foto van Wildwood muts Comfi Turban offwhite gebroken wit maat kinderen voorkant

  We are WildWood

  Dit label omarmt kinderen met een rijke fantasie en moeders met echte verhalen. Gedurfd, echt en eigenwijs. Met Wildwood laten wij eerlijke verhalen zien, over idealen die je moet laten varen, omdat het echte leven niet perfect is. Kinderen moeten kunnen ontdekken en onze natuur als een grote speeltuin zien. Ze mogen vies worden en schrammen krijgen als ze opgroeien.

  Foto moeder met kind

  Echte verhalen

  Bij Wildwood lees je echte verhalen van mama's die je meenemen in hun eigen ontdekkingsreis. Wij zijn als jaren '80 kinderen opgegroeid in veel vrijheid en buiten was altijd meer te doen dan binnen. Nu we zelf kinderen opvoeden in deze digitale wereld, met ook veel meer bewuste gevaren, kan er een innerlijke strijd ontstaan tussen beschermen en loslaten. Onthoudt: deze verhalen kunnen je een iets andere kijk geven op je "avontuur" als mama, maar we oordelen niet en laten iedereen in hun waarde. Doen deze verhalen je wel twijfelen aan jezelf? Lees het dan niet en volg je hart!

  Foto van Wildwood muts Quirky Hat darkgreen donkergroen maat volwassene met meisje

  Wat willen we bereiken?

  Wij vinden het belangrijk dat je als (bijna) moeder een eerlijk beeld krijgt over het moederschap. Het is niet altijd een roze wolk en Instagram-perfect. Het is het leven in alle eerlijkheid, met pijnlijke borsten, magnetron potjes en even voor je rust wat langer op de WC zitten. 

   
  Bij Wildwood is iedereen welkom behalve de mamamafia. Door via ons platform verhalen te delen hopen  we je te inspireren om altijd je gevoel te volgen en je kind te stimuleren om dit vol zelfvertrouwen ook te doen. Er is geen goed of fout en we mogen allemaal vallen en weer opstaan.
  Foto van WildWood, Ester als kind in de jaren 80

  Dit ben ik

  Dit ben ik: een meisje van de jaren '80. Een meisje dat geniet van buiten zijn, een lief meisje, een "kat uit de boom kijker" en een meisje die altijd iedereen in zijn waarde laat. Dat laatste is nog steeds mijn kracht en tevens ook mijn valkuil. Bij mij kan je jezelf zijn en ik zal altijd alle kanten van het verhaal bekijken. Alleen kan het dan soms zijn dat ik mijn eigen mening kwijtraak.

   

  Inmiddels ben ik alweer "10 jaar" mama en in die 10 jaar heb ik als moeder veel goedbedoelde adviezen gekregen. Gelukkig ben ik een stuk zelfverzekerder geworden in mijn doen en laten en weet ik ook steeds beter wat mijn stem is. Ik vind het belangrijk dat je tijdens je zoektocht als mama fouten mag maken en dat de reis net zo belangrijk is als de bestemming.

   

  Wij werken met:
  © Wildwood 2024
  • Nederlands