Verzending binnen 2-3 werkdagen
Retour binnen 30 dagen
Gratis verzending vanaf €100,-
  We have your back

  Wildwood

   stories

  .

  Lobortis ac adipiscing in faucibus justo, enim. Ultricies sollicitudin habitasse gravida porta tristique volutpat vestibulum vestibulum. Sollicitudin mauris augue diam eu. Neque velit lectus elit, cursus aliquam.

  Swaddle doeken

  Dit is het antwoord
  De swaddle is een vierkante doek en verkrijgbaar in verschillende formaten. Je vindt ze vanaf 60×60 cm tot 120 x 120 cm. Hoe je de doek gebruikt zal afhangen van de grootte.

  Boxkleden

  Een goed boxkleed moet veilig en comfortabel voor de baby zijn. Let dan op de volgende dingen: zorg ervoor dat het boxkleed goed op de bodem past van de box en de juiste maat heeft, dan kan je kindje er niet onder terechtkomen. Kijk ook of het boxkleed een fijne dikte heeft, de stof lekker zacht aanvoelt en goed wasbaar is.
  Als je met de babyuitzet bezig bent zul je ongetwijfeld nadenken over de aanschaf van een boxkleed. Een boxkleed is onmisbaar in je box, je kindje ligt er comfortabel op. Een boxkleed is makkelijk mee te nemen als je op visite gaat of naar het park. Je hebt gelijk een zachte ondergrond om je kindje te verschonen.
  Wij werken met:
  © Wildwood 2024
  • Nederlands