Verzending binnen 2-3 werkdagen
Retour binnen 30 dagen
Gratis verzending vanaf €100,-

  WildWood Stories Yora

  Interview met Yora (@mevrouwdebelder)

  Wij zijn trots om je voor te mogen stellen aan Yora.

  Die ogen! Vooral die van Toulouse, daar waren wij eigenlijk als eerste verliefd op.

  Yora heeft journalistiek gestudeerd en is nu thuis met haar kinderen. Yora is verliefd op haar kinderen, maar heeft ook van die dagen dat je ineens borstvoeding geeft op de vloer tussen het was goed. We stellen je graag aan haar voor.

  Wie ben je en je gezin?

  Ik ben Yora (31), acht jaar getrouwd met Koen en samen hebben we vier kindjes: Billie*, Mathilda (7), Odilon (4) en Toulouse (1).  Ik studeerde jounalistiek maar blijf nu thuis bij onze kindjes. Ik ben terug te vinden op Instagram als @mevrouwdebelder

  Cliché, maar ik ben trots op ons gezin.

  Yora @mevrouwdebelder

  Wat omschrijft jou?

  Ik was laatst aan het babbelen met mijn kinesiste en zij omschreef me met het woord 'authentiek'. Ik vond het woord zelf eerst wat oubollig klinken maar eigenlijk is dat wel een mooie omschrijving. Ik  probeer trouw te blijven aan mezelf, no matter what, met mijn hart op de tong

  Foto van WildWood Turban muts offwhite in het bos

  Wat is je mooiste jeugdherinnering?

  De geboorte van mijn jongste zus. Ik was twaalf en vond zo een klein babietje geweldig. 

  Ik  probeer trouw te blijven aan mezelf, no matter what, met mijn hart op de tong. 

  Yora @mevrouwdebelder

  wildwood stories mama yora (@mevrouwdebelder)
  The rebel inside of you

  Wat inspireert jou qua opvoeden van je kinderen?

  Ik heb geen grote inspiratiebron. Ik lees wel veel en pik overal wat op. Wij houden vooral vast aan ons gevoel. Ik praat veel met Koen over hoe we onze kinderen willen opvoeden en hoe we willen dat ze later op hun jeugd terugkijken. En ik denk dat deze gesprekken onze grootste en kostbaarste inspiratiebronnen zijn.

  Op wie ben je trots?

  Cliché. Ik ben trots op ons gezin. Ik ben trots op mijn man. Trots op ons. Trots op hoe we geëvolueerd zijn van achttienjarige dolverliefde pubers naar dertigjarige dolverliefde ouders. Dat liep niet altijd even vlot maar het bleef/blijft wel altijd lopen. 

  In welk bos, strand of park ben jij vaak te vinden met je kinderen?

  Het strand te Mariakerke in Oostende (daar gingen we vroeger elke zomer op vakantie met mijn ouders en drie zussen. Buiten zee en strand valt er niet veel te beleven, maar zo heb ik het graag). Mijn man, Koen, leerde me het Kravaalbos in Mazenzele kennen. We konden er al enkele keren hertjes spotten met de kindjes. 

  Binnenkort deelt Yora met jou en ons een deel van haar leven op ons WildWood blog.

  @mevrouwdebelder

  Vind Yora op Instagram

  Wij werken met:
  © Wildwood 2024
  • Nederlands