Verzending binnen 2-3 werkdagen
Retour binnen 30 dagen
Gratis verzending vanaf €100,-

  WildWood Stories Floor

  Interview met Floor (@Floorabella_)

  Wij zijn trots om je voor te mogen stellen aan Floor.

  Heel eerlijk? Die fotografie op de Instagram pagina van Floor maken ons zo gelukkig. Het rauwe en het echt, het perfecte, maar wel met die pure randjes. Wij zouden wel heel graag een dag, of nog liever een week bij Floor willen logeren en dan samen met haar en haar kinderen op pad.

  Floor fotografeert en styled voor verschillende lifestyle magazines. Daarnaast is ze ook nog juf op een Jenaplan school in haar omgeving. Kijk ook eens op haar instagram: @ane.moontje . Daar wordt je geïnspireerd door haar buiten- en knutsel avonturen.

  Wie ben je en je gezin?

  Mijn naam is Floor van Dinteren, ik woon samen met Maurice in een klein huisje in het bos, samen met onze 'bloemenmeisjes' Rose Marijne (5 jaar) Olivia (3 jaar) en Jasmijne (1 jaar).

  en onze kippen Saartje, Doortje en Tante Moortje. Ik heb mijn eigen bedrijf Floorabella, waarmee ik zorg voor eetbeleving en eetverbeelding op locatie. Ik fotografeer, style en schrijf voor verschillende tijdschriften en uitgeverijen en sta hiervoor vaak samen met mijn kindjes in de keuken en achter mijn camera. Daarnaast ben ik ook nog juf op een hele leuke Jenaplan school in een dorpje in de buurt. Mijn  instragram account waar ik het lekkers uit de keuken van Floorabella post is: @floorabella_ en het account waar ik mijn buiten-, kook- en knutsel-avonturen met mijn kinderen deel om andere moeders te inspireren is: @ane.moontje.

  Ik probeer altijd het beste te halen uit de kleine dingen van het leven, waardoor ik de meeste dagen als echte cadeautjes beschouw.

  Floor @floorabella

  Wat omschrijft jou?

  Ik was laatst aan het babbelen met mijn kinesiste en zij omschreef me met het woord 'authentiek'. Je zou mij het beste kunnen omschrijven als levensgenieter. Ik probeer altijd het beste te halen uit de kleine dingen van het leven, waardoor ik de meeste dagen als echte cadeautjes beschouw. Ik kan enorm genieten van koken, lekker eten met vrienden en familie en een goed glas wijn. Het liefst met een mooie oude Jazzplaat of wat Franse chansons op de achtergrond. We proberen met ons busje en onze tent zo vaak mogelijk als lukt 'en route' te gaan naar Frankrijk, om ons onder te dompelen in het Franse leven. Verder word ik iedere dag gelukkig wanneer ik de gordijnen opendoe in de ochtend en het bos in kijk. Wat is dat fijn, om met je gezin op te mogen groeien zo dicht bij de natuur.

  WildWood Floor

  Wat is je mooiste jeugdherinnering?

  Als kind woonde ik al dicht bij het bos, bouwde ik hutten, maakte ik vlotten om op het beekje te varen, mocht ik experimenteren in de keuken waar het een lieve lust was en waren er enorm veel doeken aanwezig waarmee we de mooiste hutten konden bouwen wanneer het de hele dag pijpenstelen regenden. Er stond altijd klassieke muziek aan en in de vakanties trokken we met onze kleine retro caravan richting la douce France om 6 weken lang lekker te camperen in de buitenlucht.

  Ik ben eigenlijk trots op heel veel mensen.

  Floor @floorabella_

  wildwood stories mama yora (@mevrouwdebelder)
  The rebel inside of you

  Wat inspireert jou qua opvoeden van je kinderen?

  De natuur. Iedere boswandeling vinden we wel iets moois waar we thuis mee aan de slag gaan. Uit onze moestuin halen we de lekkerste dingen waar we heerlijke gerechten van uit de keuken toveren en van hout maken we vuurtjes waar we buiten op koken. De kinderen mogen experimenteren, worden vies, maar zijn ontzettend gelukkig en leren zo hun eigen plan te trekken. En weetje... gelukkig kost loslaten met niet al teveel moeite. Ik heb vertrouwen in de kinderen dat ze aangaan wat ze aankunnen en dat ze net zoals een poes weer op hun pootjes terecht komen. En van hun neus stoten leren ze ook ontzettend veel.

  Op wie ben je trots?

  Ik ben eigenlijk trots op heel veel mensen. Ik ben trots op ons gezin en de meisjes wanneer ze vol trots en stralend iets komen laten zien. Ik ben trots op een vriendin die staande bleef terwijl haar dochtertje ontzettend ziek was. Ik ben trots op de mensen die van de kleine dingen in het leven een feestje kunnen maken. Ik ben trots wanneer de eerste frambozen aan de struiken verschijnen en de pompoenen de bedden sieren.  En eigenlijk ben ik ook wel een beetje trots op mezelf (en alle ander moeders met mij)... dat ik toch maar even drie prachtige dochters op de wereld heb gezet.

  In welk bos, strand of park ben jij vaak te vinden met je kinderen?

  Ik ben vaak te vinden in het bos achter onze tuin. De kinderen hebben daar een kabouterhuisje waar ze lekker kunnen spelen. Er staat een glazen kasje waar we in het vroege voor jaar en late najaar al kunnen genieten van koekjes en taart in de zon. Ik heb een stuk grond gecultiveerd waar we een enorme moestuin hebben gemaakt en de kippen (en kinderen) scharrelen er vrolijk rond. Zo genieten wij van de natuur en de seizoenen het hele jaar door.

  Binnenkort deelt Floor met jou en ons een deel van haar leven op ons WildWood blog.

  @floorabella

  Vind Floor op Instagram

  Wij werken met:
  © Wildwood 2024
  • Nederlands