Verzending binnen 2-3 werkdagen
Retour binnen 30 dagen
Gratis verzending vanaf €100,-

  WildWood Stories Esther

  Interview met Esther (@esstherb)

  Wij zijn trots om je voor te mogen stellen aan Esther.

  Wat schrijft ze mooi en heeft ze niet het leven waar we van dromen? Gewoon reizen omdat het haar passie is?

  Esther deelt haar leven op haar instagram account: @esstherb en je kunt haar reizen ook terug vinden op www.ourtraveldiary.nl. Wij genieten met haar mee en vinden het heerlijk om haar mooie, maar ook eerlijke verhalen te volgen.

  Wie ben je en je gezin?

  Mijn naam is Esther, 34 jaar oud. Werkzaam als lerares  in het VSO (voortgezet speciaal onderwijs) waar ik lesgeef aan leerlingen uit leerjaar 3 en 4 voor drie dagen in de week. De overige dagen ben ik thuis bij de meisjes, want ik ben mama van twee prachtige dochters (Vajenn 4jaar en Summer 6 maanden). In mijn vrije tijd hou ik van fotograferen, ik koester mooie momenten en probeer deze zoveel mogelijk vast te leggen en deze deel ik op mijn Instagram account @esstherb.

  Mijn liefde voor reizen zat er al vroeg in.

  Esther @esstherb

  Verder heb ik er een hekel aan om naar (onze eigen) sportschool te gaan, maar als ik er eenmaal ben vind ik het heerlijk om te crossfitten. Geef me wat meer uren in een dag en dan heb ik wat meer tijd om te sporten ;).

  Mijn allergrootste passie is reizen. Ik voel dan een enorme vrijheid en kom dan helemaal tot rust. Ik wil graag zoveel mogelijk van de wereld zien, maar Dubai heeft mijn hart verovert. Hier komen wij dan ook graag terug en ik blog graag over reizen in dubai op www.ourtraveldiary.nl 

  Wat is je mooiste jeugdherinnering?

  Mijn liefde voor reizen zat er al vroeg in. Vroeger gingen wij elke zomer 3 weken naar de camping in Zuid Frankrijk, vaak bleef ik een weekje langer bij een vriendinnetje zodat ik extra veel plezier kon maken. Doordat mijn vader veel in buitenland aan het werk was, was het extra fijn om met het hele gezin op vakantie te gaan in de zomer. Hier heb ik dan ook veel mooie jeugdherinneringen aan. Ik hoop nu zelf mijn kinderen zoveel mogelijk fijne jeugdherinneringen mee te geven.

  Op wie ben je trots?

  Als ik mij als persoon zou mogen omschrijven, omschrijf ik mijzelf als sociaal, liefdevol en zorgzaam. Ik ben wel echt een gezinsmens geworden sinds ik moeder ben, ik leef voor mijn gezin, zij zijn echt mijn alles. Ik ben dan ook het meest trots op mijn gezin!

  WildWood Esther B

  In welk bos, strand of park ben jij vaak te vinden met je kinderen?

  Mijn fijnste plekje is dan ook het strand (zon, zee en strand). Het geluid van de zee maakt me rustig en gelukkig. Ik ben wel echt gemaakt voor de zomer, onze dochter heet niet voor niets Summer. In Nederland zie je mij dus niet zo vaak op het strand, ik hou van zand tussen mijn voeten maar niet op koude dagen. Op koude dagen kun je ons dan ook vooral thuis vinden, maar wanneer het weer het toelaat vind ik de Bergse Heide een fijn plekje dichtbij huis om toch even weg te zijn

  Binnenkort deelt Esther met jou en ons een deel van haar leven op ons WildWood blog.

  @esstherb

  Vind Esther op Instagram

  Wij werken met:
  © Wildwood 2024
  • Nederlands