Verzending binnen 2-3 werkdagen
Retour binnen 30 dagen
Gratis verzending vanaf €100,-

  Dit ben ik

  Dit ben ik: een meisje van de jaren ’80. Een meisje dat geniet van buiten zijn, een lief meisje, een “kat uit de boom kijker” en een meisje die altijd iedereen in zijn waarde laat. Dat laatste is nog steeds mijn kracht en tevens ook mijn valkuil. Bij mij kan je jezelf zijn en ik zal altijd alle kanten van een verhaal bekijken. Alleen kan het dan ook soms zijn dat ik dan mijn eigen mening kwijtraak.

  Inmiddels ben ik alweer “10 jaar” mama en in die 10 jaar heb ik als moeder veel onbedoelde adviezen gekregen. Gelukkig ben ik in die jaren een stuk zelfverzekerder geworden als het gaat om mijn visie voor mijn dochters. Ook weet ik steeds beter wat mijn stem is. Ik vind het belangrijk dat je tijdens je zoektocht als mama fouten mag maken en dat de reis net zo belangrijk is als de bestemming.

  Foto van WildWood Turban muts offwhite in het bos

  Mijn eigen moeder vond het vooral altijd heel belangrijk dat ik voor mezelf ging zorgen. Onafhankelijk en met een feministische inslag. Dat stuk opvoeding zit diep in me en geef ik ook weer door aan mijn eigen dochters. Wat ik ook van haar en mijn oma meekreeg is dat je fouten mag maken. En dat het juist heel goed is als je af en toe valt en weer opstaat en dat je elke dag kunt leren. Dat vallen is absoluut niet leuk, maar het leert wel je eigen stem vinden. Iets wat we als nieuwbakken mama soms kwijt kunnen zijn.

  Weet je nog hoe leuk het was om hutten te bouwen in het bos?

  Ester

  Foto van WildWood Turban muts offwhite meisje met slak, maat 6-12 mnd, 1-2 jr., 2-5 jr., 5-8 jr., volwassene

  Waar ik ook van overtuigd ben, is dat je, zeker als kind, leren het beste doet in de natuur en met je fantasie. Weet jij nog hoe leuk het was om hutten te bouwen in het bos? Dat je deed of niemand die plek kon ontdekken en dat je er schatten begroef? Hoe minder spullen om je heen hoe vindingrijker je werd. 

  Met WildWood wil ik voor jou als moeder een plek creëren waar je ziet dat niet alles perfect gaat. Dat er heel veel moeders zijn zoals jij. En voor jouw kindje wil ik de mooiste producten ontwikkelen die mee kunnen op avontuur!

  Liefs, Ester, moeder van twee eigenwijze meiden.

  Wij werken met:
  © Wildwood 2024
  • Nederlands