Verzending binnen 2-3 werkdagen
Retour binnen 30 dagen
Gratis verzending vanaf €100,-

  Blog Esther: waarom ben ik zo gek op de mommy-bags?

  Een kast vol

  Mommy bags, ik hou ervan! Ik heb dan ook een kast vol in allerlei kleuren, soorten en maten. Ik zal jullie in deze blog vertellen waarom ik zo gek ben op dit soort tassen.

  Boodschappen

  Groot voordeel is dat de mommy bags zo lekker ruim zijn. Ik kan echt alles in de tas kwijt. Mijn essentials: een agenda, portemonnee, luieretui, eten voor Summer, reserve kleding en nog zoveel meer.

  Ik neem me iedere keer weer voor om ze niet meer te gebruiken als boodschappentas, maar wanneer ik in de supermarkt sta en bedenk dat ik die thuis vergeten ben, moet mijn mommy bag hier toch weer aan geloven.

  Inmiddels kan ik je uit ervaring vertellen dat je heel wat in de tas kwijt kunt. De kwaliteit is erg goed en de tas is super stevig (geschikt voor vele boodschappen ;-)).

  Kwaliteit is voor mij erg belangrijk, daar betaal je immers voor. Deze mommy bag is absoluut zijn geld waard!

  De kwaliteit is erg goed en de tas is super stevig (geschikt voor vele boodschappen ;-))

  Esther @esstherb

  Favoriet

  Ik heb veel mommy bags van verschillende merken, maar door één ding springt die van WildWood er absoluut bovenuit. De tas heeft namelijk aan de zijkanten linten waarmee je deze dicht kunt knopen. Hoe handig is dat? Zo vallen mijn boodschappen toch minder snel uit de tas en voelt het veiliger om spullen in te vervoeren. Mega pluspunt!

  Als laatste hou ik van bloemetjes. Dit maakt dat de WildWood mommy bag met stipt op één mijn nieuwe lievelingstas is. De complimenten die ik er nu al over ontvang, bevestigen dat deze hippe tas niet alleen bij mij in de smaak valt! 

  De complimenten die ik er nu al over ontvang, bevestigen dat deze tas niet alleen bij mij in de smaak valt!

  Esther @esstherb

  @esstherb

  Vind Esther op Instagram

  Wij werken met:
  © Wildwood 2024
  • Nederlands