Verzending binnen 2-3 werkdagen
Retour binnen 30 dagen
Gratis verzending vanaf €100,-

  Betalen

  Veiligheid staat bij ons voorop! Daarom werken wij met ons betaalsysteem Mollie. Bij geen enkele vorm van betaling hebben wij inzicht in jouw persoonlijke gegevens, op wat voor manier dan ook.

  Wildwood biedt de volgende betalingsmogelijkheden aan:

  Binnen Nederland is iDEAL de nummer één in online bankbetalingen. Bij deze methode betaal je via de vertrouwde online betaalomgeving van je bank.

  Maak je liever handmatig het orderbedrag naar ons over? Dat kan! Na het invoeren van je bestelling maak je zelf het openstaande orderbedrag op de bankrekening van Wildwood over. Vermeld bij het handmatig overmaken altijd het ordernummer uit de orderbevestiging.

  Je kunt bij ons betalen met Mastercard, Visa en American Express.

  Eén van onze andere vertrouwde betaalpartners is PayPal. Als je via PayPal betaald word je eerst naar de PayPal login pagina gestuurd. Vervolgens kun je via die pagina betalen. Op deze manier kun je ook gemakkelijk internationaal geld overmaken.

  Bancontact is de bekendste online betaalmethode in België. De betaling wordt afgerond in de eigen internetbankieromgeving. Het is een gegarandeerde betaalmethode, dat wil zeggen: het geld wordt direct overgemaakt en kan niet worden teruggedraaid. Deze manier van online betalen komt overeen met het Nederlandse iDEAL.

  Wij werken met:
  © Wildwood 2024
  • Nederlands